Er zijn veel vragen over welke garen ik verkoop en in welke kleuren. Omdat je mijn patronen kunt combineren met veel verschillende kleuren en soorten (het staat de knuffeltjes allemaal even goed 😉 ) Heb ik dit overzicht gemaakt van alle garen die in mijn collectie zitten.

Op dit moment verkoop ik 4 soorten garen. Ik heb 2 soorten katoenen garen, deze garen worden in mijn haakpakket gebruikt en ik heb cake yarns in half katoen / half acryl of helemaal acryl. Ik verf zelf ook garen, die zijn geplaatst in het hand-dyed assortiment.

De garen kunnen los besteld worden of in combinatie met patronen of haakpakketten, dus mail me of stuur me een privebericht via instagram als je een bestelling wilt plaatsen.

Let op! de kleuren kunnen op de foto iets afwijken van het werkelijke kleur. mocht je echt een specifieke kleur nodig hebben mail me dan voor aanvullende foto’s.

100% katoenen garen, per bolletje 100m / 30gr – 1,50 per bol

100% katoenen garen 100m / 50gr – 2,50 per bol

100% acryl mini cake yarn 100m / 30gr – 2,50 per bol

50% katoen / 50% acryl mini cake yarn 80m / 40gr – 2,50 per bol (deze serie wordt niet opnieuw ingekocht)