IK-KE heeft haakpatronen, haakpakketten en handgeverfde garen. In de haakpatronen/haakpakketen van IK-KE zul je geen harde onderdelen tegen komen. Ik vind het zeer belangrijk in mijn ontwerpen dat alle onderdelen gehaakt en dus zacht (kindvriendelijk) zijn. Dit omdat het eindresultaat van het haakpakket, het knuffeltje vaak aan kleine kinderen wordt gegeven en ik op deze manier zeker weet dat ze zich niet zomaar kunnen bezeren.

Alle producten op de website heb ik zelf ontworpen of zelf met de hand geverfd. Hierdoor zijn het allemaal unieke producten die nergens anders verkrijgbaar zijn.

De haakpatronen:

Alle haakpatronen van IK-KE zijn door mij zelf ontworpen. De haakpatronen worden als pfd bestand verkocht. Na betaling ontvang je een link waarmee je het haakpatroon meteen kunt downloaden.

De haakpatronen worden zorgvuldig door verschillende haaksters getest, voordat ze in de IK-KE webshop komen. Mocht je toch een probleem tegenkomen in een haakpatronen laat het me weten via het email adres op mijn contact pagina. Ook als je interesse hebben om testhaker te worden, kun je mij een mailtje sturen.

De haakpakketten:

Alle haakpakketten zijn door IK-KE zelf met zorg samengesteld en de garen zijn getest of ze geschikt zijn voor het haakpatroon. In verschillende van mijn haakpakketten zitten zelf geverfde garen, hierdoor is het haakpakket een ‘one of a kind’ product. Ook al koop je 2 dezelfde haakpakketten, het eindresultaat zal nooit helemaal hetzelfde zijn.

De haakpakketten zijn zeer compleet met garen, vulling en het haakpatroon. Je hoeft alleen een haaknaald, een schaar en een stopnaald te hebben en je kunt zo aan de slag.

Met de hand geverfde garens:

Sinds 2023 verf ik zelf ook strengen met garens. Ik ben begonnen met zowel garen van 100% katoen als sokkenwol (75% superwash merino / 25% nylon).

Ik heb op dit moment verschillende garen in de collectie, namelijk katoen 400m/100gr, 200m/100gr en 80m/20gr. De sokken wol heb ik 400/100gr en 80m/20gr. Kijk voor de actuele voorraad bij handgeverfde garens.

Ik verf mijn garens koud, ik gebruik koud water om de garens te wassen en in te laten weken. Ik gebruik koude verf en ik laat mijn garens aan de lucht drogen. Dit vindt ik belangrijk vanwege duurzaamheid, het proces is langer. De garen moeten langer in hun verschillende baden liggen en als het weer tegen zit duurt het drogen ook een tijdje.

IK-KE haakpatronen, haakpakketten en handgeverfde garen.

Ik heb geen opruimingen of afprijzingen. Ik ontwerp alles zelf, ik stel alles zelf samen, dus ik gebruik alle materialen die ik heb. Mochten er strengen niet verkopen dan zal ik er haakpakketten mee maken. En de kleine restant zullen in de mini haakpakketten komen (staan op de beurzen).

Ik sta op verschillende beurzen door het land. Hou mijn instagram in de gaten voor de beurzen en data.

Resultaat 1–9 van de 130 resultaten wordt getoond