Hallo …. ik ben IK_KE

Ik ben Ingrid en ik kom uit Zwolle. Ik ben een moeder van 2 kindjes, een van 7 jaar en een 5 jaar. Mijn kinderen zijn mijn testpanel als zij het patroon leuk vinden dat werk ik patroon verder uit.

Een jaar of 8 geleden begonnen er kinderen in mijn vrienden groep te komen. Ik vond eigenlijk alle bestaande baby en kinderspullen erg saai en op een of andere manier geef je altijd iets wat een ander ook al gegeven heeft. Ik zag een haakboek in de winkel staan en die heb ik gekocht. Met veel oefenen kwam daar mijn eerste knuffel uit.

Toen ik eenmaal de smaak te pakken had ben ik naast baby spulletjes ook kussens, manden, dekens en dierenspeelgoed gaan maken.

Een patroon volgen is leuk, maar ik vind het nog veel leuker om in mijn hoofd een beeld te hebben en deze via een haaknaald of de naaimachine tot leven te brengen. Dat gaat zeker niet in een keer, soms gaat er wel een poging of 5 tot 10 vooraf voordat het patroon helemaal is zoals ik in mijn hoofd had.

Mijn Patronen

IK-KE maakt een unieke collectie van haak en stoffen patronen. De door IK-KE ontworpen patronen zijn net even anders is dan standaard. Via de blog neemt IK-KE je stap voor stap mee hoe een patroon ontstaat. Naast de blog zullen er instuctie video’s en foto’s te zien zijn. 

Alle patronen op de website zijn door mijzelf ontworpen en geschreven. De patronen van IK-KE mogen alleen voor prive doeleinden worden gebruikt.