Ik zat een paar weken geleden een beetje te testen hoe ik op een goede manier 4 poten aan elkaar kon haken. Bij de eerste poging lukte dit aardig. Maar ja dan heb je 4 poten en dan verder, ik heb heel erg getwijfeld tussen een giraffe en een olifant. Maar uiteindelijk is het een olifant geworden. De eerste versie was al zo goed (in mijn ogen) dat ik zoiets had van nog een keer haken om alles goed op te schrijven en dan testers zoeken.

Olifant versie 1

Mijn gezin die altijd als eerste een mening over mijn haakwerkjes hebben waren enthousiast. Alleen mijn zoon had wat aan de merken op mijn haakwerk. Mama zijn slurf lijkt een beetje op een piemel. Tja ….. dat kun je er wel in zien ja. Dus een nieuwe olifant gehaakt dit keer met zijn slurf naar binnen gekruld. Maar deze vond mijn dochter er raar uit zien. Ja hoe ga je dat oplossen.

Versie 2

Het uiteindelijke resultaat is hier in huis helemaal goed gekeurd. Hij is gehaakt in een oud roze jasje. De garen heb ik zelf geverfd en zijn 100% katoen en heerlijk zacht.

Versie 3

Nu het patroon uitwerken op de computer en daarna snel testers zoeken, deze olifant wil heel graag de deur uitlopen en mensen blij maken.