Ik zie dat het alweer bijna een half jaar geleden is dat ik voor het laatste een blog heb geschreven. Door de lockdown halverwege december zat ik qua planning zo vol dat het blogs schrijven me gewoon niet meer lukte. Gelukkig doet mijn lieve zusje mijn Instagram en dankzij haar wordt die wel voorzien van foto’s. Mijn haakwerkjes zijn niet stil gevallen maar stonden ook helaas op een laag pitje.

Het blijft een droppie ( en een gave plant op de achtergrond)

Ondertussen is mijn haakpatroon van Ciel de Chameleon af. Er zijn 2 verschillende haakpakket verkrijgbaar, in uni groen en mix groen/blauw. Deze pakketten kun je vinden in mijn Etsy shop www.etsy.com/nl/shop/IKKEpatronen , ze staan op bol.com (zoek naar IK-KE patronen), ze staan op marktplaats en je kunt me ook altijd mailen en je bestelling doorgeven. Je kunt het haakpatroon natuurlijk ook los kopen voor 3,00 euro.

Ik vind zijn tong nog steeds zo leuk!

Daarnaast is er een Zeepaardje bij gekomen, haar naam is Zoë en ook zij heeft 2 haakpakketten. Een mix roze/blauw en een handdyed in grijs/blauw. Ook deze pakketten kun je vinden in mijn Etsy shop www.etsy.com/nl/shop/IKKEpatronen , op bol.com (zoek naar IK-KE patronen), en staan op marktplaats. Je kunt het haakpatroon natuurlijk ook los kopen voor 1,50 euro. Mailen kan ook altijd!!

Zoë het Zeepaardje in een hand geverfde garen.

Vanochtend heb ik de slurf vast gemaakt aan het nieuwste lid van team IK-KE. Hij moet nog getest worden, als je daar interesse in hebt hou mijn instagram in de gaten. Hij is gehaakt in een handdyed oud roze, daar komt zodra het patroon goed gekeurd is een haakpakket van.

Olifant nog zonder naam.

Laatste nog een sneak peak van het werkje wat nu aan de haaknaald hangt, ik zeg verder niets behalve wordt vervolgd.

Sneak Peak!!