Verschillende haakprojecten waar ik op dit moment mee bezig ben.

Ik zal vast niet de enige zijn die werkt aan meerdere haakprojecten tegelijkertijd. Soms heb je gewoon zin om wat anders te doen. Het kan zijn dat me ineens iets anders te binnen schiet wat ik wil haken. Soms vind ik de wol minder fijn om mee te werken. En sommige klusjes vind ik gewoon minder leuk om te doen.

Nummer 1 – Een tas voor mijn zusje.

Ik vind de vorm van de tas voor mijn zusje niet echt meer leuk. Zit ook serieus te overwegen om de tas uit te halen en weer een nieuw model te beginnen. Alleen de wol haalt lastig uit, omdat het heel harig is klit het nog al. Hier heb ik dus ook al een paar weken niet aan gewerkt.

Nummer 2 – Mijn chameleon.

De chameleon is een patroon wat ik zelf aan het ontwerpen ben. De eerste versie is klaar (de groene) en de 2 de versie hoef ik alleen de bek nog te haken en in elkaar te zetten. Het is de bedoeling dat ik dus binnenkort aan versie 3 begin. Het patroon is nog niet naar mijn tevredenheid.

Nummer 3 – Mijn nemo vis.

Nemo ligt al heel erg lang te wachten op zijn ogen, hij was verdwenen in mijn bak met projecten die ik in de wacht heb gezegd. Ik heb hem er toch maar uitgehaald en wil hem deze week afmaken. Er staan namelijk nog 2 vissen van hetzelfde model op de planning en dan kan deze gewoon even tussendoor komen zwemmen.

Nummer 4 – Mijn 2 andere vissen.

Deze 2 vissen worden qua model hetzelfde als de vis hier boven. Ik wil deze vissen gebruiken om een filmpje te maken om te laten zien hoe ik de overgang van kleuren in een rechte lijn houd.

Nummer 5 – Een konijntje.

Voor mijn verjaardag heb ik van mijn zusje een grote set haaknaalden en een haakpakketje gekregen van Wolcafe. Zoals je kunt zien is het hoofdje bijna af, nu de rest nog. Mijn dochter wil graag dat ik hem snel afmaak. Zij heeft het knuffeltje al geclaimd voor in haar knuffelkooi.

Nummer 6 – Ziva de zeeschildpad.

Dit ontwerp heb ik laatst zelf getekend en daarna een patroon bij geschreven. Ik ben hier nog in de beginfase van het ontwerp. Het onderdeel waar ik mee bezig ben komt binnen in het schild.

Nummer 7 – Een vogel.

Deze vogel is het ontwerp waar ik het laatste mee gestart ben. Ik hou van kleuren en mijn zoon wou graag een vogel toevoegen aan zijn knuffel collectie. Mijn zoon houdt van roze, vandaar deze kleur combinatie. Hierna moet ik ook nog een groen/blauwe variant maken, die is dan voor mijn dochter.

Nummer 8 tot heel erg veel. Ik heb nog veel meer projecten liggen iets van 2 bakken vol. Met daarin in een zebra harmonica knuffel, een baby deken (mijn zoon is 5 jaar), een beer, Paw Patrol Marshall, minion sjaal en nog heel veel meer. Ik ga er vanuit dat uiteindelijk alles een keer afkomt.