Normaal is het iets rommeliger op het bureau.

Mijn gezin en ik zijn 2 jaar geleden verhuisd naar een nieuwbouw woning. Omdat alles nog moest gebeuren en mijn man bijna alles zelf doet (ook de badkamer, wc en keuken zelf geplaatst) duurde het een tijdje voordat mijn kamer aan de beurt was.

Maar ik heb dus een kamer in ons huis helemaal voor mezelf. Het bureau is zelfgemaakt met ikea vakkenkasten als basis en een op maat gemaakt keukenblad als werkblad. Het ging mij vooral om het grote werkblad. Als je met de naaimachine bezig bent is het lekker als je een beetje de ruimte hebt. Ik wil binnenkort ook een lockmachine aanschaffen en op dit bureau kan ik alles laten staan zonder dat ik er meteen last van heb.

De stoffenboom.

Ik heb naast mijn bureau een boekenkast neergezet als een stoffen opbergboom. Helaas zit de boom al vol en heb ik nog 3 grote bakken vol met stoffen.

Mijn showkast.

Op een andere boekenkast heb ik alle spulletjes geplaatst die ik gemaakt heb, die nog geen ander thuis gevonden hebben. Met enige regelmaat probeer ik spulletjes in een winkel te verkopen, geef ik dingen weg als cadeau of nemen mijn kinderen iets mee.

Tegen de laatste wand moet nog een grote inbouwkast komen, zodat al mijn stoffen, wolletjes, acc en allerlei andere dingen netjes kunnen opgeborgen worden in een kast. Nu staat alles in bakken en dat is gewoon niet handig als je net iets nodig hebt dat in de onderste bak zit.