Hij heeft nog steeds geen naam (ideeën zijn welkom) maar hij heeft ondertussen wel een versie 2.0.

Daar is hij dan.

Deze versie is iets groter uitgevallen dan versie 1, dit komt vooral door de kwaliteit van het gebruikte draad. Ik zit dus heel erg te twijfel welke grote ik het mooiste vind. De kleiner vind ik zelf net iets subtieler.

Zijn tong vind ik super gaaf. Hij kan ook netjes worden op geborgen in zijn bek. De ogen vind ik vrij saai, ik ben nu aan het experimenten met ogen voor andere projecten. Dus misschien krijg hij ook wel een hele andere set.

Zo kun je de achterkant beter zien.

Een chameleon is van nature natuurlijk niet het opvallendste beest. Alleen ik vraag me af of ik hem toch niet een opvallendere kuif moet geven, of misschien toch nog stekels op zijn rug.

Nu eerst maar weer bij het begin beginnen. Als ik een wolletje heb uitgezocht, toch even goed kijken hoe groot ik hem wil. De rest komt iets later in het proces.

Versie 1 en 2 samen, best een grote verschil.