Mijn kinderen zijn helemaal blij. Allebei hebben ze een stoere vogel. De naam die ik de vogel in de vorige post gegeven had kon ze alleen niet zo blij maken. Dus hij/haar blijft A. Vogel heten alleen waar de A voor staat, dat mag iedereen lekker zelf verzinnen.

Gestreepte poten.

Omdat ik het patroon graag wil toevoegen aan mijn etsyshop (moet nog opgebouwd worden) en mijn ravelry account. Heb ik het patroon uitgewerkt in een nederlands en engels pdf bestand.

Hoogvliegers.

Via mijn instagram kun je je tot 4 juli aanmelden als tester. Ik heb 2 Nederlandstalige testers nodig en 2 Engelstalige testers nodig. De belangrijkste dingen om te controleren is natuurlijk klopt het patroon. Zijn mijn omschrijvingen en vertalingen duidelijk. En eventueel ideeën over hoe ik het patroon nodig duidelijker kan maken.

Vreemde vogels.

Wie wil nu niet zo’n stoere vogel in huis. Ga naar mijn instagram en meld je aan.