5 september is er aan de Binnendyk 73 in Ryptsjerk weer een Wol, Handwerk en Hobbyfair.

Wol, Handwerk & Hobbyfair.

Het is natuurlijk nog even afwachten of de beurs ook echt door kan gaan. Vanwege Corona zijn beurzen tot 1 september niet toegestaan. Maar daarna is het hopelijk weer mogelijk om op kleine schaal weer met beurzen te beginnen.

Ik hoop het in ieder geval wel. Ik heb me ingeschreven en mijn oudste zus overtuigd om met me mee te gaan. Ik heb een paar jaar geleden ook op deze beurs gestaan. Daar veel geleerd over waar de bezoekers van zo’n beurs opzoek naar zijn.

Nu hoop ik voor 5 september 3 haakpatronen en 3 stoffenpatronen klaar te hebben. Zodat ik deze kan aanbieden op de beurs. Ik wil de patronen los aanbieden, maar ook een kleine collectie garen en stof meenemen. Daarnaast zal ik in beperkte oplage ook haakpakketjes aanbieden.

A. Vogel.

Nu druk bezig met de laatste hand aan het patroon van A. Vogel, een paar geweldige testers zijn bezig om het patroon voor mij uit te proberen.

Daarnaast hoop ik dat het patroon van de chameleon mee kan. Ik ben nu bezig met het haken van het patroon voor de 3de keer. Om de laatste fouten er uit te halen. Als dat klaar is ga ik ook voor dit patroon testers zoeken.

De Chameleon.

Als laatste ben ik in de begin fase van 2 patronen, een schildpadden familie en een harmonica zebra. Hopelijk krijg ik ook 1 van deze 2 (of allebei) af voor de beurs.

In iedere geval, fingers crossed, hoop ik dat de beurs door kan gaan.

Vorige keer op de beurs.