Onderwater dieren.

Een paar jaar geleden ben ik begonnen met IK-KE, ik vond het leuk om dingen zelf te maken. Ik maakte kraampakketten voor mensen, huurde regelmatig een stukje ruimte in een winkel en stond af en toe op een beurs.

Door drukte en onrust in mijn gezin is het daarna een beetje op een laag pitje komen te staan. Het idee van IK-KE in de vorm van een eigen bedrijf is altijd wel blijven bestaan. Maar ik maakte er totaal geen tijd meer voor.

Tot afgelopen januari mijn moeder overleed. Dan sta je ineens even stil bij hoe kwetsbaar het leven is en ga je nadenken over wat je allemaal gedaan hebt en wat je eigenlijk nog zou willen doen.

Ik ben daarna met mijn zusje eens gaan praten. Mijn zusje en ik hebben in onze tienerjaren websites gebouwd. Zij heeft er veel meer verstand van dan ik en om IK-KE weer nieuw leven in te blazen had en heb ik haar hulp nodig.

We zijn begonnen met deze blog op te bouwen. Daarna zijn we gestart met instagram en pinterest accounts. Ik heb ook een raverly account en ik ben bezig met het opzetten van een etsy shop.

Deze week ben ik de 1000 volgers gepasseerd op instagram. Dat is toch wel even een klein feestje waard. Het geeft zo’n super gevoel dat mensen geïnteresseerd zijn in wat ik doe en interesse hebben in de patronen die ik maak.

Iedereen heel erg bedankt, en blijf vooral volgen want er komt nog heel veel meer leuks aan.

Een kleine greep uit mijn collectie.