Mijn hoofd loopt soms over van ideeen, ik wil nieuwe technieken proberen, ik wil mijn eigen garen verven en ik wil alle dingen die ik in mijn hoofd zie uitwerken.

Ik ben op dit moment met verschillende projecten bezig. Ik vind het heel moeilijk om met een ding tegelijkertijd bezig te zijn. En ik vind het niet leuk om elke keer hetzelfde te maken, dan raak ik mijn focus kwijt. Een beetje “been there, done that” maar ja als je van een haakpatroon meerdere haakpakketjes wilt maken dan zal ik toch van elke een voorbeeld moeten maken.

Olivier de Olifant regenboog

Olivier de Olifant, is in het laatste stadium van ontwikkeling. Van de 5 testers zijn er 3 klaar en de meeste hebben dezelfde fouten eruit gehaald. Ik heb het patroon aangepast en wacht nu tot de laatste 2 testers klaar zijn. Ondertussen heb ik de eerste olifant klaar in zelf geverfde roze garen, en ben ik bezig met een regenboog variant en een grijze variant. Het eerste haakpakket (11,50 euro) en patroon (3 euro) zijn vanaf deze week te koop.

Ballerina aapje

Ballerina aapje, hier heb ik de eerste testfase van gehad. Ik ben zelf echt super happy met het resultaat. Nu moet het patroon worden uitgewerkt en getest worden door testers. Ik maak dan zelf ook nog een aapje om te zien of alles klopt en dan is het wacht tot mijn bestelde tulle binnen is zodat ik mijn haakpakketjes kan maken.

Teckel

Teckel, deze teckel zit nog in zijn begin fase. Hij heeft nog geen gezicht en hij mist op dit moment nog een cruciaal onderdeel. Het is mij nog niet gelukt om dit onderdeel naar tevredenheid te haken dus wordt vervolgd.

Mijn verrassingsproject, ik ben nog bezig met de allereerste versie te haken. Dan moet ik kijken of de onderdelen in goede verhouding zijn met elkaar. Daarna ga ik hem nog een keer haken en een van mijn testers vragen of ze mijn patroon willen doorlezen.

Uiltje

Mijn uiltje, dit is een project waar ik al meer dan een jaar mee bezig ben. Gewoon omdat ik elke keer andere projecten voorrang geef. Dit uiltje zit nog in fase 1 en ik weet niet wanneer ik deze verder ga oppakken.