Ik weet nog wel vroeger toen ik klein was toen kon ik me echt vervelen. Wat vond ik dat als kind verschrikkelijk dat vervelen, de dag duurde dan zo lang.

Tegenwoordig zou ik me graag een keer willen vervelen. Maar ja ik heb er de tijd niet voor, ik denk ook niet dat er volwassen mensen zijn die zich echt vervelen. Of toch wel.

Begrijp me niet verkeerd, ik ben gek op wat ik doe. Mijn werk, mijn gezin, mijn huis, mijn vrienden en niet te vergeten IK-KE. Maar soms heeeel soms zou ik willen dat ik geen tijd te kort kom.

Mijn maandagen beginnen altijd om kwart voor 6. Eerst douchen, aankleden en klaar maken. Dan om kwart over 6 mijn kinderen wakker maken. Om half 7 help ik ze met aankleden en klaar maken, daarna voor ons 3en ontbijt maken. Dan de rugtassen, broodtrommels, drinkflesjes, fruithap en mijn laptop bij elkaar zoeken/ klaar maken. Om half 8 in de auto, eerst mijn dochter op de bus zetten, daarna mijn zoon naar de VSO en door naar mijn werk.

Van half 9 tot 5 uur aan mijn werk, met in de pauze een gezond rondje lopen met mijn collega’s. Na mijn werk snel naar de school van mijn dochter om haar van de BSO op te halen, door naar de school van mijn zoon waar ook hij wacht op de BSO. Dan ben ik rond 6 uur thuis, eten koken (tenzij mijn man dat heeft gedaan).

Na het eten opruimen/schoonmaken en dan nog even haken op de bank. Om 8 uur de kinderen naar bed. Daarna de pakketjes klaar maken die op de post moeten. Dan kiezen wat ik ga doen, nieuwe dingen haken, bestaande dingen verder ontwikkelen, patronen uitwerken/vertalen, garen verven, voorraden bijwerken, blog schrijven, nieuwe producten online zetten of met de administratie bezig.

Rond 10 uur / half 11 naar bed anders ben ik op dinsdag niet te genieten.

Squinten de inktvis