Op dit moment ben ik bezig mijn collectie zeedieren uit te breiden. In mijn haak aquarium zaten al Squinten de inktvis en Pepijn de puffervis. Maar sinds deze week is er een nieuwe bewoner bij gekomen. Alfred J Kwal is de naam.

Deze schattige 2 kwallen zijn van hetzelfde patroon gemaakt. Alleen de grote kwal is gemaakt met haaknaald 4 en een mini cake yarn. En de kleinere kwal is met een haaknaald 3 gehaakt en voor hem heb ik een baby soft garen gebruikt.

Bij beide kwallen heb ik wol gebruikt met verschillende tinten, dit omdat ik vind dat ze dan iets meer karakter krijgen. Uiteindelijk beslissen de mond en ogen natuurlijk het echte karakter van het beestje.

Wil je nu ook een eigen Alfred J Kwal maken? Download hier onder het patroon.

Laat me weten wat je van het patroon vindt. Je kunt een reactie achterlaten in de comments op instagram of op ravelry.