Een hele tijd geleden heb ik stof gekocht die ik leuk vond voor kussen om de bank. Lekker fris geel met donker blauw, wit en zwart. Ik was mijn oude ikea (iedereen heeft ze op de bank liggen) kussens helemaal zat. Maar ja dan word het zo klusje van het is zo gedaan, maar nu even niet.

Dus ondertussen hebben wij een nieuwe bank (donker grijs) en en een nieuwe kleur (donker rood) op de muur. En daar passen deze stofjes voor geen meter bij.

Mijn zusje die vind de stofjes, kleurtjes en printjes ook leuk en die heeft nog nieuwe kussens nodig voor op de bank (die nog gekocht moet worden volgens mij).

Naar weken van alleen haken heb ik toch de naaimachine weer afgestoft en ben ik gisteravond begonnen om de kussen in elkaar te zetten.

Nu nog vacuüm verpakken en kijken wanneer ik ze ga versturen. Sinds de corona uitbrak is het wat lastiger en duurder om pakketjes naar het buitenland te sturen. En mijn zusje woont in Sydney, dus de kussens en de rest van het pakket (hagelslag, smeerleverworst enz.) zijn nog even onderweg.