Gaat hij nu wel of niet door, niemand weet het nog zeker. Het blijft een beetje gissen, zeker naar de aanscherping van de corona maatregelen van vorige week.

Ik hoop dat hij doorgaat, en ik heb er veel zin in.

Patroon voor de beurs.

Ik ben al weken bezig met de voorbereiding van de patronen voor de beurs. Eentje is er al klaar, na de test fase heb ik het patroon van A. Vogel aangepast.

Ik wil naast de losse patronen ook een paar setjes samen stellen. Patroon in combinatie met garen. Alleen ik heb er zelf een hekel aan om grote bollen garen te moeten kopen terwijl je in het patroon nog geen meter nodig hebt van een bepaalde kleur.

A. Vogel is klaar voor de beurs.

Dus ik heb een wolwinder gekocht. Daarmee ga ik de wol die nodig is verdelen in kleine pakketjes zodat je genoeg garen heb voor het patroon. Zodat je niet onnodig betaalt voor garen die je toch niet nodig hebt.

Gisteren heb ik hem maar eens uitgeprobeerd en hij bevalt prima.

Wolwinder.