Mijn droom is toch echt wel om als ontwerper van haakpatronen en goed lopend eigen bedrijfje te hebben. Vooral om mijn creativiteit in kwijt te kunnen en gewoon te kunnen bezig zijn met wat ik echt leuk vind om te doen.

Nu heb ik natuurlijk wat patronen staan op mijn blog en op mijn ravelry account, maar ik wil meer.

Zoals het er nu uitziet heb ik per 30 september een plekje in een winkel. Ik ben vorige week langs geweest en ze waren positief over mijn haakpakketjes. Ze hebben nog niet eerder iets verkocht wat in dezelfde categorie valt dus ik ben benieuwd of de pakketjes gaan aanslaan.

Ik vind deze kleuren combinatie zo mooi.

Maar voordat ze echt in de winkel staan moet ik nog heel veel doen. Ik had 2 voorbeeld tasjes gemaakt, zodat ik kon laten zien wat ik wil gaan verkopen. Ik had Squinten en Alfred bij me, samen met A. Vogel zijn dit de 3 patronen waarmee ik wil beginnen.

Alfred moet opnieuw op de foto.

Ik heb nu Squinten en Alfred gehaakt in de garen die ook echt in het pakketje zitten. A. Vogel ben ik mee bezig. Dit is natuurlijk belangrijk voor de foto’s die op het pakketje komen, het pakketje zelf zit namelijk dicht om te voorkomen dat er dingen zoek raken. Daarnaast gaat het showmodel ook zelf in de winkel zitten, voor de look & feel.

Nu is de voorkant van de tasjes nog niet helemaal af, dus ik moet dit weekend nog flink aan de bak, goede foto’s maken en bewerken. Indeling bepalen en alles netjes stylen.

Deze leuke tasjes zijn het geworden, alleen het plaatje gaat nog iets wijzigen.